Friday, August 10, 2012

#14 cerewet -.-

...bismillah...

contoh, cantik *.*


perempuan semua cerewet eh? i don't think so -.- sayer memang cerewet bila masok bab pakaian, but then normal la kann? :) 
tak adalah nak memilih sangat, tak susah pom apa yang sayer nak :
1. tak meriah sangat means dengan manik sulam bunga sumer cukup, simple cukup :)
2. taksuka kaler yang garang atau terang contoh merah, kuning and so on..oh hoi, 4 batu dah nampak awak! :p
3. pesen jangan duk over, men belit-belit serong sana-sini haisy rimas kadang..
4. taksuka jugak kaler yang dull macam tengah berkabung, taktahu nak describe cane -.-
5. pink mungkin put aside kot :p
6. okay-okay jep, nak cakap out-dated pom tak, nak cakap over berfesyen pom tak, hmmm yang ni susah!rujuk gambar kot :p
7. tak melekat, biasanya yang dua lapis macam dalam gambar cantik!
8. tangan biasa jep tak de kancing, rujuk gambar..

but then,
se 'cerewet-cerewet' sayer, 
ayah lagi cerewet kot -.-
mak pom tak tinggi keyakinan nak beli
mungkin ikot habit ayah sesikit di mana kalau taksuka we will keep it dan tak akan pakai @.@

*hunting for jubah jeans -.-

2 comments:

read and learn said...

i got one a jubah jeans...but nampak serabut je bla jeans dijadikan jubah...but then the sales girl said,it is beautiful...will find one for u...remind me

saya said...

:)