Monday, November 22, 2010

zurain zaini..:)

tetiba kerinduan kepada rumet menerpa diriku..huhu..ain..ceyes teringat..:(

sekarang kat umah, layan jiwang sensorang..huhu..kalo ada nape2, tak leh citer2 dah dengan rumet..tunggu taon depan lak..huhu..okayh..kali nih buat entry tok rumet..

first jumpa, dekat buat kad matrik..sambil2 tunggu kad matrik siap..then, tanya nama and pegi sesame ke hostel..then, decide tok duduk sebilik..huhu..

after 2 minggu baru tahu ain tua setaon..hihi..sume orang pelik sebab mereka panggil kak ain..tapi farihah jerk panggil ain..hihi..

sem 1 kita kuat makan kan??lengkap jerk menu harian..malam pon tak pe turun as long as boleh makan..tapi bila masok sem 2, masing2 malas nak turun..sem 3 lagi la..dah lama kita tak makan kafe..asyik bungkus and makan kat dewan makan..

kak ziha dah mula merindui dewan makan..hihi..umai pon agaknya..taon depan susah jugak la kita nak pegi dewan makan tuh..huhu..mesti bilik kita basi sebab always kat atas..kepada owner dewan makan, banyakkan stok2 makanan yep in case kemalasan melanda diri tuk makan..

terkadang ada orang cakap kita kembar..haha..sebab??ye la..dari belakang macam sama jerk..tinggi pon lebih kurang, figure badan pon same kot..tapi sekarang ain kurus sikit..hihi..

ehem..balik belajaq bawak kete manual yep..nanti senang..tak de la farihah sorang je yang drive..then, boleh la nak panjangkan sikit langkah..hihi..kak ziha dah plan macam2 ow..hihi..

leplop yep dengan dia dan dia dan dia dan dia..ramainya dia..hihi..jaga diri yep..nanti nak tengok temban sikit..okays??hihi..

*ceyes rindu ain sampai mengalirkan mutiara the pearl..:(
*tambah dengar lagu yang farihah post kat ain tuh..:(
*ukhwah macam tasbih..ada mula tak ada penghujung..
*kebetulan adalah perancangan dari Allah..:)

1 comment:

wala'_wafa' said...

heheh..bru tau ada entry psai ain..haha...trok btoi..btw, thx rumet....skrg sy dah besar..^^,